26 Şubat 2014 Çarşamba

Fat-Block Kadınlar Kulübü

Fat block kadınlar kulübü fat block kullanan kadınların açmış olduğu bir kulüptür. Bu kulüpte kadınlara özgü olan dayanışmanın en güzel örnekleri sergilenmektedir. Birbirlerinin sorunlarını dinleyen onlara çözüm üretmek için tartışan bir grubun varlığı kadınlara güç vermektedir. Çünkü zayıflama konusunda kadınlar erkeklere oranla daha güçsüzdürler.


Erkeklerin zayıflama konusunda başarısız olduklarında pek üzdükleri söylenemez. Âmâ kadınlar denedikleri onlarca diyetin başarısızlıkla sonuçlandığını gördükten sonra zayıflama konusunda gardları düşmektedir. İşte bu grup kilo vermeye çalışan ve bunu fat block ürünleriyle yapmaya çalışan kadınların kurduğu bir dayanışma kulübüdür. Bu kulüp sayesinde kadınların birçok sorunu çözdüğü, bir konu hakkında fikir alışverişi yapıp o konuyu tartıştıklarını ve iyi arkadaşlık edindikleri bir gruptur. Fat block kadınlar kulübüsayesinde birçok kadın yeniden hayata tutunma gücünü bulmuştur.


Bu kulübün faydaları nelerdir?
Fat block kadınlar kulübünden kişilerle konuştuğumuz zaman bu kulübün kadınlar üzerinde büyük bir etki yarattığı konusunda hem fikirler. Bir konu hakkında düşüncelerini, fat block ürünü kullanırken yaşadıkları deneyimleri, ürünün güvenilirliği ve sağlığı konusunda birçok konuyu birbiriyle konuşarak hallediyorlar. Birlikten kuvvet doğar sözü bu kulübü adeta açıklan bir söz olmuştur. Gruba yeni giren üyelere veya hem grup hakkında hem de fat block hakkında detaylı bilgi veren bu grubun asıl amacı sadece destek olmaktır. Çünkü kadınlar kendilerine destek oldukları birilerini, arkadaşlarını gördükleri zaman olaya adeta dört elle sarılırlar. Bu sayede istedikleri her şeyi kısa bir sürede başarabilirler. Fat block zayıflama ürününün kısa zamanda ve en sağlıklı biçimde zayıflatması, buna ek olarak bu grubun faaliyetleri büyük yankı uyandırmış. Kadınlar bu grup sayesinde birlikte yeni bir hayatın ilk adımlarını artmaktadırlar.



Fat-Block Kadınlar Kulübü

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder